10mila (05.05.2013)
Kategori: Konkurranse
Etappe: 7
Distanse: 7.95 km
Tid: 42:19
Etter å ha vært skadet i en måned og glimtet med mitt fravær på samtlige testløp, fikk jeg løpe 7 etappe for tredjelaget. Med en høyrelegg som holder ca 35 minutt før jeg må begynne å hinke, var det duket for full pinne uten oppvarming. Det gikk heller dårlig.

1-2: Slurver med kompasset, og får studert mye svensk granskog på nært hold. Alt for mye.
5-6: Tror det har vært en TV-rasti på forkrybba da jeg så mye ledninger og gadgets fra Hi-Fi-klubben der oppe, og løp dit. Skjønte ingenting, men jogget etter hvert videre til riktig søkk.
8-9: Nyoppdaget interesse for svensk granskog gjør at jeg får mest mulig ut av også dette grøntfeltet. Igjen bare rimelig straff for dårlig kompassbruk.
10-11: Har kontroll på tårnet 100m før posten, men blir for hissig på grøten og drar ned i blokkfeltet. Da det er lite interessant for en #granskogObserver der nede drar jeg snart videre og finner posten. +45
12-13: Må virkelig skli av streken for å komme til granskogen her, men får nærkontakt nede i lia. Først når jeg ser noen hekkende ender og hører bølgeskvulp skjønner jeg at jeg har bomma på hullet i gjerdet og snur.

Alt i alt et løp preget av mye stress og lite zen. Ser ikke nok på kompasset og tenker at jeg må løpe fort siden det er en kort etappe. Fra 11 og inn kjenner jeg det gradvis mer i leggen, men er ikke vesentlig hemmet. Det kommer flere tiomiler. Og slik som heltene på 1-laget løper er det bare å bite tennene sammen hvis man vil være med å spise kirsebær med de store fremover.
Vis kommentarer (1)
 
10mila (05.05.2013) 10mila (05.05.2013)