Lukkari Jukola 7.osuus (19.06.2022)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Kallavouri
Distanse: 18.39 km
Tid: 87:01
Veldig bra utgangspunkt etter solid løping gjennom natta og et par meget gode etapper på morgenkvisten. Langt opp til Stora Tuna, men visste det kom til å være en større gruppe som kom bak.

Følte jeg kom ok i gang. Fint til 1.post. Så klarte jeg ikke helt bestemme meg for veivalg til 2.post og gikk for en rundt variant, i tillegg ganske nølende inn i posten og taper litt tid. Bedre til 3 og 4, men igjen dårlig til 5 hvor jeg mister kontrollen litt halvveis og må redde meg litt inn. Så fint 6,7 og 8. Ser meg bakover for første gang på veikryssingen etter 8.

Fint å hvile hodet litt til 9. Ikke helt optimalt til 10 og er litt unøyaktig ned mot 11 og går mot høydepunktet. Innser det fort og finner 11. Kløner litt med stemplingen og ser samtidig at TP, Linne og Ravinen kommer inn i posten. Tar det med ro ut av posten før jeg henger meg på Gustav. Merker det går fort, men overkommelig. Først mot 14 synes jeg Gustav drar virkelig på, vi løper litt skeivt også, så trolig litt for raskt for Gustav også. Henger meg på og føler jeg har grei kontroll mot 15 og 16. Spesielt ned kantene fra 17 og videre mot 20 taper jeg sekunder og må virkelig jobbe for å henge meg på. Føles som at Albin R og Elias K også taper i de samme partiene og ser Gustav kun av og til.

Glad når Albin drar rundt det grønne mot 23, følte det var bra og får samtidig hentet meg litt inn etter å ha hetset opp og ned kantene de siste postene. Albin virker også å løpe litt langsommere men orienterer nok hakket bedre. Tjener litt tid over hogsten mot 24 og rekker å ta en gel på veien, kan såvidt se Gustav inn mot 24. Lar Albin overta ut av 24, kunne kanskje brukt slepet i starten, men god gjennomføring etter det.

Ser ingenting til Gustav mot verken 25 eller 26 og tenker at det løpet er kjørt. Men når Albin løper på ut av 26 føler jeg at jeg må mobilisere igjen og ser Gustav i hogsten mot 27. Faller to ganger inn mot 27 og føler jeg er veldig bakpå. Prøver å tette så godt jeg kan mot 28, tar inn litt på veien, men først over kollen etter veien er jeg helt oppe hos Albin. På rekke inn i posten.

Ser skjermen på 29 først og stempler helt likt med de andre. Føler det går vannvittig fort første del mot 30 og mister både kartkontakten og Gustav litt. Annen trase inn i 30 og Gustav taper 14 sek til Gustav på strekket og dermed også kontakten med han.

Lar Albin løpe først til 31 og er bestemt på å ligge bak og ta det mot siste post. Albin tar det helt med ro til 32 og vil at jeg skal ligge først. Gjør det, men tar det helt med ro til 32 og 33. Føler det er jogge fart, spesielt til 32. Får ligge akkurat bak Albin inn til 34 og synes det er helt greit at det ble stien mot siste post. Rykkes til veldig når vi er på stien og merker jeg er ganske sliten og nesten krampe i hamstring. Bruker litt tid på å samle meg og begynner først å ta inn meter i bunnen av bakken. Tar mye opp bakken og med god stempling var mulighetene gode. Svarer bra i bunnen av bakken og tar det, hehe!

Meget god laginnsats av både første og andrelaget og godt at vi virkelig får det til når det gjelder. Det må vi være stolte av!
Vis kommentarer (0)
 
Lukkari Jukola 7.osuus (19.06.2022) Lukkari Jukola 7.osuus (19.06.2022)