nattRenn (20.09.2013)
Kategori: Trening
Arrangør: Jackrenn
Disiplin: nattRenn
Åpner kartarkivet med nattRenn, blåpenn-GPS, kuttings og oldschool-scanna kart. Herlig stukket løype av Jakobsson! Kommer rett fra Hell hvor både asse og jeg fikk juling på Bjørnemøte.
1: Har bestemt meg for å løpe veldig rolig og få flyt i teknikken etter tirsdagens roteløp. Det driter seg på 1.post. Får en unødvendig krok og er desidert sist, årsaken er nok ønsket om å løpe alene og ikke i klynge - bra det er 3 min startintervall på NM! 2-5: skjerper meg, noe rotete kurs til 3. 6: Beste veivalg med letteste postinngang. Det andre kan fort gjøre at man mister kontrollen på hvor man passerer høydekurva mellom myrene og før posten, spesielt på natta. 7: ustø retning og diffust. Skjønner fort hva jeg har gjort feil. 7-12: kutter, lett strekk, diffus inngang. Full kontroll. 13: taper 10 sek, dårlig retning ut av 12. 14: Kompass kan jeg, treffer kollen på millimeteren før H***** bryter løs. Har god kontroll inn i posten, men blir usikker og tror jeg har gjort en paralellfeil. Retter(?) opp kursen og går 90* feil. Skjønner hvor jeg er og er sub 10m fra posten for andre gang. Leser meg inn på myra, men vil være honner prossent sikker så løper til utgangspunktet. Finner den, så bare ikke steinen som etter trønderstandard er gigantisk(0,5x1 m). 15-M: bra, god flyt.
Fornøyd med: klarer å omstille meg to ganger etter slurvete postinnganger. Misfornøyd med: sløvt til 1.post, N Åpen-tabbe.
Vis kommentarer (0)
 
nattRenn (20.09.2013)