Smaaleneneløpet (24.04.2022)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Åstorp
Distanse: 11.21 km
Tid: 70:24
Gj.sn. HR: 160
Maksimum HR: 178
Følte jeg starta ganske kontrollert, og hadde god flyt teknisk. Kanskje litt unødvendig å dra høyre til 2.post, men traff bra. Treffer egentlig veldig bra på postene 1-12, og føler jeg har god kontroll. Føler også jeg har en del å gå på fysisk. Viser seg at farten var bra i forhold til de andre konkurentene. Er nr. 4 på 11, bare 53 sek bak.

Føler jeg har god kontroll inn mot ringen til 13, men mister den når jeg leser kurvene feil, og havner hetl feil. Går visstnok 2 min her. Skjerper meg, og føler jeg løper teknisk veldig stødig videre. Ser mye på langstrekket før 16.post, men finner ikke noe bra alternativ. Litt rufsete gjennomføring, men veldig bra inn i posten. Egentlig ikke meninga å dra så langt venstre til 18, men finner en fin trasé. Treffer de siste postene bra også.

Alt i alt et helt ok løp, men føler jeg løper for defensivt siste del i et voldsomt kvistete terreng. Hadde nok rota mer teknisk hvis jeg hadde satt opp farta, og mye mulig jeg var helt på limit, men følte ikke jeg fikk tatt ut alt på løpet. Det var litt surt når det er så tett om plassene foran. Men men, gøy var det ihvertfall.
Skjul kommentarer (2)
vg: hei Anders, bra løp bortsett fra 13! Jeg stusser litt over at så få løp rundt venstre til 17. post. Hansi var en av få som løp rundt, og han hadde 4. beste til, 16 sek bak beste. Hva tenker du om saken? Jeg syns det ser mye tryggere ut mtp løpbarhet, og det viser seg jo at man skal løpe veldig bra rett på om man skal være raskere. I tillegg savner jeg kart fra Armfeldtnatta. Kyss og klem
Anders: Takk for god tilbakemelding. Jeg er enig i at en god gjennomføring av rundt venstre kan være bra, men personlig er jeg en rett-på-løper, så velger som regel å løpe rett på om det er mulig. Var også en veldig god inngang å løpe rett på, når fordi jeg så posten på god avstand.
Skriv ny kommentar
Lagre
 
Smaaleneneløpet (24.04.2022) Smaaleneneløpet (24.04.2022)