Långa utfordring? (01.04.2022)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Örebro
Etappe: Långa
Långa natten.
langt, mørkt og ingen gafling. (Passer like greit, tok bare med meg kniv)
Her er det kilometer å løpe, løpere å utnytte, poster som skal finnes.

Til startpost er det en fin vei, ett par titt på kartet, men det viktigste er å analysere de rundt deg for å finne ut hvem det er som ser uyt til å løpe raskest. Løper ca. rett på til 1. og passer på kontroll med de store detaljene, myr og stup.
Til andre begyner pulsen og stige, og du har kontroll mellom skogskillet og myren, før du luyser langt frem i håp om å få ett inblikk på posten fra avstand. 3 og fjerde ser tekniske, ut, lar de andre gjøre grovarbeidet mens jeg analyserer 5. strekk. Ser man det. Sprintveivalg.
Kjører på rett ut fra posten, og prøver å dra med meg de løpsvillige og kjører de hardt for å få en mindre gruppe av raskere individer.
Holder hodet kaldt og 'samarbeider' med de asndre til 6. mens det lengste veivalget identifiseres og planlegges.
Til 7. blir det østsiden av vannet, ser bedre ut å løpe der, prøver igjen åøke tempoet litt når jeg har kontroll. splitt og hersk hele veien. 10 og 11 gjelder det å bare ikke bomme. det er der man taper løpet.
Så langstrekket. Ut på veien og full autobhan. Noen grupper å ta igjen mon tro. Trøkker til og satser på det beste. Løper ca. langs streken med en litt shabby ingang. finner ingen andre grupper, og klarer ikke å riste av meg noen, men tungpust det har de. Holder hodet kaldt de siste inn mot mål, ser at det er en bakke. Nå kommer hyttaintervall inn i spillet, og det trykkes til. Vei, ja takk. kommer inn til veksling med en 30 m luke til resten av gruppa.

Vis kommentarer (0)
 
Långa utfordring? (01.04.2022)