Freidigstafetten H15-1 (09.06.2013)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Lavollen
Arrangør: Freidig
Land: Norge
Disiplin: Stafett
Etappe: 1
Distanse: 5.98 km
Tid: 42:36
Gj.sn. HR: 178
Maksimum HR: 189
Freidigstafetten er alltid gøy. Etter en veldig god opplevelse frem til runding i fjor er jeg motivert for å gjøre et bra løp. Løper for NTNUI3 E-laget og planen er å henge med så lenge som mulig.

S-1. Legger meg litt bak (les. klarer ikke løpe like fort som resten) og drar lengre på sti enn de fleste.
1-2. Har kontroll på myra før posten, men når vi kommer til det åpne området drar resten markert høyre. Har bra kontroll og roer ned for å ta egen post. (Drar gjennom gaflingsposten på høydepunktet på vei mot post tre)
2-3. Møter Torkil før veien og har ryggen hans til posten.
3-4. Mister Torkil og Trond Einar ned lia og er litt usikker på nøyaktig hvor jeg treffer veien. Veldig våt myr. I ettertid kunne det kanskje lønt seg å dra høyre for vannet. Nøler veldig inn i posten fordi den ligger lengre opp enn jeg har forventet.
4-5. Blir tatt igjen av en freidigløper og en froler. Har ikke sjekket postbeskrivelsen, så nøler noen sekunder når jeg ser huset fordi jeg tror jeg har kommet for langt.
5-6.
6-7. Velger å dra over kollen mens han fra freidig løper rundt. Jeg sparer noen sekunder på det.
7-8. Det er tungt å løpe myr i oppoverbakke. Jeg drar mesteparten av strekket, men slipper freidigløperen foran meg før skiløypa inn mot posten. Her har jeg sjekket postbeskrivelsen og runder riktig.
8-9. Bra
9-10. Henger på froleren ut fra posten, så har ikke helt kontroll når jeg slipper meg ned lia. Treffer heldigvis bra.
10-11. Finner en fin trasé og ser steinen et stykke unna.
11-12. Bra. Tør ikke slippe meg helt løs ned lia.
12-13. Har lest litt på dette strekket til 8. Gjerdet er ikke veldig høyt, men er litt usikker på hestene som jeg vet går der. Bestemmer meg ikke med en gang, og løper rundt når jeg likevel er kommet til stien. Ser dog i ettertid at jeg høyst trolig burde fullført høyre i stedet for å dra tilbake.
13-14. Holder bevisst litt venstre og har god kontroll med bekkene. Hører speaker si at Espen veksler som nr. 4 nede på arena. Leser dog ikke postbeskrivelsen og knoter meg gjennom blokkfeltet for å komme til posten.
14-Mål. Forsøker å ta ut det siste før jeg sender ut Erik G. som nr 8, 25 sek bak Frol 2 og Freidig 2.

Alt i alt en god opplevelse. Fornøyd med å ha kontroll på egne gaflingsposter i starten, selv om det er surt å se resten sige fra på myra til 4. Litt ukonsentrert med en gang når jeg blir alene, men kommer inn i en gruppe hvor jeg gjør egne veivag og er med og drar store deler ellers. Taper "bare" 3 min til Espen og Torkil, men vet ikke om de er fornøyd. Alt i alt en god opplevelse, selv om myrer og oppoverbakker fortsatt er alt for tunge.
Vis kommentarer (0)
 
Freidigstafetten H15-1 (09.06.2013) Freidigstafetten H15-1 (09.06.2013)