Blodslitet H-Åpen (17.10.2015)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Horgen
Arrangør: FSK
Disiplin: fellesstart
Distanse: 10.32 km
Tid: 59:39
Gj.sn. HR: 166
Maksimum HR: 178
Prøver å være offensiv i starten og kommer meg greit relativt langt fram. Stempler som nr. 9-10, og har kontakt med Thomas og en SNO kar som ligger foran. Blir ligge i køen, men tar litt annet trasevalg ned på veien noe jeg først tror er bra, da jeg tenkte at det er rett på som gjelder. Når alle tar stien ombestemmer jeg meg å gjør det samme. Taper endel plasser, men ser fortsatt teten. Inn mot sommerfuglen merker jeg at det går på grensen fort, men prøver å bite tenna sammen. Ser gutta foran på 1. sløyfen men klarer ikke ta innpå noe og er kanskje 20 sek bak på senterposten. 2.sløyfen er kø-løping med mange som ikke spurter akkurat. Det er vanskelig å løpe forbi og det blir vanskelig å holde farten oppe. Har fortsatt kontakt med ryggen til Saunes som selv henger bra i strikken inn i senterposten. Da kommer også Vångell og SNO-kisen fra den andre sløyfa. Skjønner fort at de er først derfra, men at vi er 30-40 sek bak tet. Gutta løper fort mot 10 og jeg må slippe. Selv om jeg på de åpne områdene ser ryggene, tar jeg tak i kartet og tenker at nå må jeg gjøre jobben selv. 
Føler jeg finner tonen med kartet fort samtidig som jeg klarer å holde trøkket oppe. Ut av 11. møter jeg SNO-kisen på vei inn i posten feil vei. Takk, og vel hjem!  Ned mot drikkeposten ser jeg også at Vångell og Saunes drar rett på til 13. Jeg antar at jordekant er som strek i tennis = god ball! så kjører rundt. Digg å se gutta nedi bakken når jeg stempler. Fortsetter å styre, selv om gutta tar meg igjen på langstrekket. Treffer bra til 16. men burde ha løpet sti, og over kollen til 17. Nervene og spenningen mellom oss tre stiger jo nærmere mål vi kommer. Tror jeg får luke ut av 19, da de andre drar litt snett, men blir tatt inn igjen i posten. Saunes rykker ut av 20 og drar oss med på en liten bom da ingen har 100p koll. Oscar tar først posten og leder ann ned på jordet der han virker klart sterkest selv om Saunes er tett på han. Jeg har fortsatt troa da gutta løper inn i passeringsfollan til eliten, men de finner ut av det og kommer seg ut igjen. 
Idag var det ikke mer trøkk i spurten dessverre. 

Totalt sett veldig fornøyd med løpet. Holder høy fart hele veien og føler jeg gjør en god jobb teknisk etter sommerfuglen. Det er bare å spise mer potet og logg flere k så skal jeg ta dem neste gang! 

Vis kommentarer (0)
 
Blodslitet H-Åpen (17.10.2015) Blodslitet H-Åpen (17.10.2015)