Mandagsplukk Fuglmyra (21.03.2022)
Kategori: Trening
Kart/område: Fuglmyra
Arrangør: Hansi
Land: Norge
Distanse: 3.17 km
Tid: 33:06
Mandagsplukk i veldig varierende snøforhold, alt fra helt bar skog til skarehelvete. Prøvde å fokusere på planlegging av strekk, og alltid ha en plan for hvilke detaljer jeg skal plukke før jeg løper ut fra post. Løp sløyfende i følgende rekkefølge: 50 -> 48, 37 -> 51 og 44 -> 55.

Sløyfe 1: Litt uvant med sprintmålestokk i starten, så løp for langt til 50 og måtte snu. Resten av sløyfa gikk bra, følte jeg var på og hadde god kontroll.

Sløyfe 2: Traff 37 greit. Til 38 slet jeg igjen med sprintmålestokken, men denne gangen stoppet jeg alt for tidlig isteden. Forferdelig dårlig kurs til 52, vet ikke helt hvordan jeg fikk det til. Ser i ettertid at det kunne vært lurt å legge seg litt venstre på dette strekket, safere å ta posten derfra. Liten bom til 51 også før jeg så kollen i bakkant og snudde.

Sløyfe 3: Tilbake i flyten igjen her. Tok stien til 55 for å unngå skare.

Til mål: Stoppet først ved startpost og trodde jeg var i mål, men så oppdaget jeg at det var noen poster igjen. Litt dårlig utgangsretning, men hentet meg inn og løp bra til 56. Bra til 46 også, deretter litt for dårlig retning til 47 og fikk en liten snurr. Ble litt jalla til mål da jeg prøvde å unngå skare og løp litt på en sti, i tillegg til at målposten noe overraskende var midt på en parkeringsplass, men fant frem til slutt.

Totalt sett var det for mye feil i dag til at jeg kan si meg fornøyd. Mye bra planlegging av strekk underveis, men var et par steder det glapp. Også litt for sløv med kompasset i dag, så kanskje det blir fokus på neste o-økt.
Vis kommentarer (0)
 
Mandagsplukk Fuglmyra (21.03.2022) Mandagsplukk Fuglmyra (21.03.2022)