Damkavlen 2.etappe (08.04.2022)
Kategori: Trening
Land: Sverige
Etappe: 2
Distanse: 5.65 km
Tid: 52:26
Gledes til å endelig løpe tio for NTNUI. En mellomdistansepreget 2.etappe burde passe meg bra. Sjekker jevnlig under oppvarming hvordan det går med Emma på 1. Hun gjør en superetappe og under ett minutt bak teten får jeg kartet i hånda.

På vei til startpost vurderer jeg rundt eller rett på til 1. Velger rett på, litt langt rundt og ingen av de jeg ser foran velger å fortsette på veien. God kontroll forbi vann rundt kolle på venstre side, klarer også å holde beholde roen helt inn i posten, rett i. Bruker 10 sek på å ta meg inn etter jeg har kryssa myra til 2.post men får tilbake kontrollen og treffer posten. Har flere løpere både foran og bak meg.

Toget går rett i 3., muligens en fellespost. Bra til 4. og. Dårlig retning ut av 4., men justerer når jeg krysser stien og har kontroll på kollen i myra og god siste sikre med skrenten på venstre side rett før 5.post.

Rett i til 6. Litt usikker på hvilken side av skrenten under streken til 7. jeg vil løpe på, men velger venstre med de fleste andre rundt meg. Litt dårlig retning skaper forvirring når vi treffer kollepartiet midt i myra, men tar oss ganske fort inn, taper litt på det, men bra inn i posten.

Jeg har kontroll på steinen midt på strekket til 8, som bekrefter riktig retning, og går rett i posten. Løpes fort mot post 9, og trasevalg gjør at vi løper litt til venstre for streken. Føler jeg har bra kontroll langs det steinete kollepartiet litt over halvveis på strekket, men ser en post og løper for å sjekke om det er min. Unødvendig, for har egt kontroll, går rett i 9 derfra, men taper et par plasseringer. Er derimot på hugget til 10. og i posten er jeg foran de igjen.

Går rett i 11, 12 og 13. Sliten, men gir det jeg har ned myra mot 14.post, senker så farta og tar tiden til å orientere sikkert inn i postringen, rett i. Ser to jenter et lite stykke foran meg, nærmer meg ryggen dems ned mot siste post og veksler rett bak de, drøye 2 min bak tet. Godt fornøyd med løpet, holdt meg unna store tidstap.

Lengde: 4,8km
Vis kommentarer (0)
 
Damkavlen 2.etappe (08.04.2022)