10mila 2018 (29.04.2018)
Kategori: #Renn
Distanse: 9.13 km
Tid: 54:43
Fikk æren av å løpe på førstelaget med gps og precamp og det hele. Stor stas.

Etter mye sykdom og lite trening de siste to månedene før 10mila hadde jeg få o-økter og få hardøkter i bagasjen. Med manglende trygghet både fysisk og teknisk var fokuset å flyte rundt i lette traseer i behersket tempo.

Går ut alene, men med mange lag ikke alt for mange minutter foran. Behagelig å kunne sette eget tempo til startpost. Flyter fint på, dog med en del stopp for å være sikker og nøyaktig. Middels orientering mellom 4 og 9.

Glipper i retninga og konsentrasjonen inn mot 11, og taper nærmere to minutter. Burde hatt bedre kontroll ettersom jeg gikk i bakken opp mot posten.

Brukbar orientering videre. Bruker et halvt minutt på å vurdere veivalg til 14, men tør ikke annet enn å løpe rundt. Stafett er stafett. Fornøyd med å møte et par lag før stiløpinga på slutten slik at jeg kan sende ut Mikkel i en hyggelig gjeng.

Løper opp 12 plasser, veksler på 12. plass og har 12. beste etappetid. Det er en prestasjon jeg er fornøyd med og letta over, til tross for en større bom og en del middels orientering. Ved å putte mer trening i bagasjen tror jeg det fysiske kan heves et par minutter på en slik etappe, og med tanke på tekniske feil er det langt fra skremmende å være fire minutter bak beste etappetid. Kanskje på Jukola?
Vis kommentarer (0)
 
10mila 2018 (29.04.2018)