WRE lang - JK (17.04.2022)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Pwll Du
Land: Wales
Disiplin: Lang
Distanse: 13.49 km
Tid: 112:22
Gj.sn. HR: 170
Maksimum HR: 181
1. Lærte fra i går at det virkelig ikke lønner seg å løpe i myra, så sikter meg inn på stikrysset ved tårnet, og løper stien til jeg kan se posten. Elsker at det er så god sikt her<3
2. Løper stien rundt, skal holde lenge, så tar alle pauser hodet kan få, og all stigning jeg kan slippe.
3. Beiner på rundt myra, og ser den V forma kollen posten skal ligge i på lang avstand. Godfølelsen er der.
4. Tenker slippe høyde ved å dra rundt kolla midt på strekket, men glemmer å korrigere kursen etterpå og misser at jeg krysser stien. Stopper forvirra ved det stipla grøntområdet, og henter meg inn igjen. Dagens dumme tabbe.
5. og 6. Beiner stien, overraska over hvor mye stiløping det er til nå.
6. …
7. 7. Gir opp dagens mål om å jogge opp alle bakker, og klatrer/kryper opp til posten. Treffer bra tho.
8. Rett på, vurderte løpe rundt på sti da jeg traff den større stien, men var fint tråkk langs myra rett på. Holder på å bomme inn i posten oppe på platået, men gambler på at det bittelille høydepunktet jeg ser er posten, og det stemte, wii.
9. Første veivalgstabbe. Ville innom drikkeposten, men klarer dra venstre ut av 8. Tenker jeg henter det inn ved å løpe fort på stien, men innser fort det ikke er så ille smart å løpe så sikksakk. Fikk iaf i meg drikke, og treffer posten bra.
10. Vurderer rundt på vei, men gambler på at stien over myra ikke er blitt gjørmehøl helt ennå. Det var kjempelurt, og føler meg superlett nedover. Og egt helt inn i posten.
11. Legger meg høyt i lia og kontrollerer.
12. Lar meg distrahere av muligheten for vann for andre gang. Legger meg altfor langt til venstre, og er mye lengre fra streken enn jeg trenger. Ikke bom, men heller ikke bra veivalg.
13. Gambler på lite våt myr, har rett, og treffer bra.
14. Treffer stikrysset og safer med bekkedraget og kanten av innhogget.
15. Holder tunga rett i munn, og løper et bra skrålistrekk. Her jeg fikk det tungt tho. Gikk mye av strekket og kjente magen rumla. Uheldigvis ett stykke til mål fortsatt.
16. Sikter mot det lille stistykket, og treffer bra. Holder på å gå på smell inn i posten med kolla ovenfor, men innser det fort, og jogger ned til posten.
17. Litt lei av denne sida av terrenget, men har god kontroll hele strekket.
18. Priser meg lykkelig for ny drikkepost, snubler deretter videre og treffer bra. Her har jeg nådd skikkelig rusletempo.
19. Kryper opp bakken, klatrer sakte over steinene og blir kjempeglad når jeg ser posten på 50m avstand. Ingen problemer her.
20. Sur for å måtte ned igjen. Detter over alle steinene og ser toppene ved 20 på lang avstand. Null stress.
21. Gidder ikke løpe i den dumme lyngen lengre, så kommer meg ned på stien. Så vidt jeg jogger her og.
22. Samme som før, går sakte, men treffer bra.
23. Tenker løpe rett på og bare komme meg til mål. Når jeg kommer opp til stien, treffer jeg på Grace Molloy, som jeg ikke med engang innser er på vei til 10. og vurderer følge etter henne på stien jeg løp da jeg var på vei til 10. Men slår det fra meg, for rett på er mye bedre. Angrer fort når lyngen er høyere enn tidligere, og nedover ikke gjorde det noe særlig bedre. Etter vannet var det mye bedre da, får ny energi, og løper faktisk, inn i 23.
24. Legger meg i rygg på andre i klassen, og klarer få innersvingen på annen i klassen som løp rundt.
25. Drar ut siste krefter og kommer iaf i mål før ho som nå har tatt meg igjen med 3min.
Vis kommentarer (0)
 
WRE lang - JK (17.04.2022) WRE lang - JK (17.04.2022)