NM i NattRenn (23.11.2022)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Henriksåsen
Arrangør: NTNUI
Land: Norge
Disiplin: Natt
Distanse: 6.42 km
Tid: 51:18
Gj.sn. HR: 170
Maksimum HR: 183
Kom meg endelig på nattRenn, alt for lenge siden sist. Med dårlig erstatning til ødelagte o-sko, og slitne bein etter jentetrening, lå alt til rette for et sub par løp.
Overrasket meg selv ved å ha stålkontroll de første 2 postene. Jeg hadde 50 som første post, men ble litt dratt med innom 31. Til 3. begynte jeg å tvile på egne ferdigheter, så gikk for rundt veivalget. Funka bra da. Til 5 ble jeg dratt med Ingrid, som det viste seg allerede hadde vært på sin post, og tok en liten piruett inn i posten. Ble sjukt glad da jeg dro rett i 6. og ble cocky til 7. Var sikker på jeg traff det gule området under streken, men var visst for langt nede i lia, så brukte litt tid på å ta meg inn da jeg traff skrent-rekka.
Løp videre ganske passivt, så fort gikk det hvertfall ikke. Selv om jeg gikk rett i 8 og 9, valgte jeg løpe rundt til 10. Ikke veldig dumt, så happy med det. Følte jeg hele tiden valgte de safe alternativene. Spesielt til 12, der jeg løp helt til stien kryssa bekken. Det var litt overdrivelse.
Ble dratt med gutta rett inn i 15. (46), men dratt fra til 16. Ble forvirra ved på myra, og traff kraftledningen. Ble da skikkelig sur, og løp dritsakte de siste postene. Mye å ta med meg videre i vintertreninga iaf.
Vis kommentarer (0)
 
NM i NattRenn (23.11.2022) NM i NattRenn (23.11.2022)