kkc #4 jaktstart (20.10.2020)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Bymarka nord
Arrangør: Hangrid
Land: Norge
Disiplin: natt-o
Distanse: 6.72 km
Tid: 68:42
Gj.sn. HR: 175
Maksimum HR: 200
jaktstart er gøy!
Startet samtidig som hanne, og hadde egt tenkt å safe med å ta myra rundt til 1e, MEn som det flokkdyret jeg er blir jeg med over toppen. med litt dårlig retning blir det til og med noen ekstra høydemetere:)))
ved 1e har meg, hanne og ane fått selskap av ida og hedda ish, og selvom jeg egt hadde tenkt en litt mer rett på-variant er jeg fortsatt sau i hodet og holder meg til flokken. jeg og ida holder litt høyre, men vi får likevel en god sleiv her. ingenting er som litt unødvendig motbakke
Henger meg på ida-toget videre mot 2e og 3e, men er ikke helt enig i å dra så mye mot høyre på 4-strekket, og vil ha det mer rett på. endrer likevel planen litt underveis, men var kanskje ikke så dumt å få noen meter asfalt likevel. møter igjen ida på veien, og leder oss oppover lia fram til ida dundrer forbi ved steinen.
5e går ok, men luka fram til Ida blir bare større og større, og den endelige skilsmissen utløses av bakken opp til 5e og oppovermyrene Surrer litt inn i 6e, og Ane kommer enda litt nærmere innpå.
7e og 8e går fint, men aiai må legge fra meg de passive rundtveivalgene.. møter på KO, Emma og Karoline på myra mellom 8 og 7, og med litt susing og dårlig retning opp til stormyra er emma fort i kapp. henger meg på ned mot 9e, men av frykt for å miste kontrollen og gresse rundt, tar jeg det litt roligere. Stempler rett bak og føler meg luring.
Fortsetter ikke fullt så luring ut av 9-posten:)) er på etterskudd på strekket og fullstendig blottet for retnings- og høydesans. Selvstendigheten kobles inn etterhvert og kommer meg opp til stien. Nøler litt oppover lia, men Skiri drar meg og Ane fint i land her.
har mer krefter igjen på slutten, digg!

ps: en liten shoutout til natt-o i snødekt bymark med panorama til lysende trondheim i siste rest av solnedgang. nOE alle burde oppleve
Vis kommentarer (3)
 
kkc #4 jaktstart (20.10.2020) kkc #4 jaktstart (20.10.2020)