NM-stafett 2. etappe (13.09.2015)
Kategori: Konkurranse
Distanse: 7.31 km
Tid: 41:14
Sesongdebut og siste løp i NTNUI-trøya. Drømte om, og hadde tro på, at vi kunne kjempe om medaljene. Går ut litt lengre bak enn håpet, men fortsatt muligheter. Er enig med Harri om å dra ut og være offensiv og angripe, men å løpe sikkert til førstepost. Ser det er langstrekk til første, hadde ventet meg en litt mer krevende førstepost nede i lia. Bestemmer meg for å angripe fra start, i ettertid et dårlig valg.
Sliter med å bestemme meg for veivalg til første. Synes rett på ser for høyt ut, og rundt for langt. Min mellomvariant er trolig aller dårligst, og plukker alt for mye høyde i andre dalen. Bommer i tillegg inn i posten. Vanskelig å si hvor mye tid det går totalt, men tipper oppmot minuttet. Oppgitt og stressa nedover mot 2. Tror jeg løper i myra, og forventer mer eller mindre å snuble over posten. Går nye 30 sek og er sammen med Rasmus i posten. Husker fortsatt at vi skal være offensive, så prøver å ta kommandoen, og klarer det sånn någenlunde føler jeg. Snur på et vis løpet her, og løper solid herfra og inn. Tar igjen en del folk, og prøver å gå forbi direkte, og jobbe på videre. Har sjelden hatt det så vondt i et o-løp som fra 2. post og inn. Noen småfeil er det, taper nok sekunder til 7. på å gå på høyresiden av stupet. Ryker også småsekunder til 15. der jeg løper i et tråkk som ikke er kartlagt.
Misfornøyd med meg selv når jeg leverer kartet til Jon, og det blir ikke bedre av at jeg er drøye minuttet bak Tyrving i mål. Med en skikkelig åpning kunne Jon fått gå ut med Bjørn, og da kunne det blitt moro. Nå ble det dessverre et håpløst utgangspunkt på sisteetappe.
En 12. plass var ikke det vi drømte om, og heller ikke det vi hadde potensiale for, men likevel det vi fortjente i dag.

Alt i alt en skuffende avslutning i NTNUI-trøya, men om noen dager er det forhåpentligvis glemt.

Takk for meg NTNUI, jeg kommer alltid til å heie på deg!
Hu&Hei!
Vis kommentarer (2)
 
NM-stafett 2. etappe (13.09.2015) NM-stafett 2. etappe (13.09.2015)