Lukkari-Jukola (19.06.2022)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Mynämäki
Land: Finlad
Disiplin: 4. etp
Distanse: 9.63 km
Tid: 49:45
Gj.sn. HR: 179
Maksimum HR: 201
Etter en ny runde med både sykdom og skader etter Tio fikk jeg karret med inn på en reveetappe på andrelaget. Forøvrig et stjernespekket andrelag som hadde ambisjoner om topp 10 (jeg hadde hvertfall det). Hadde fått inn to uker med ganske bra trening, helt til jeg kom på precamp og merket at hamstringen var vond igjen. Ble bare noen gåturer i terrenget for å berge mest mulig, og var overhodet ikke sikker på hvordan det ville gå å løpe fort i 9 km.

Sander sender meg ut som nr 23, 8:45 bak tet, og 1 min bak et kobbel med blant annet Hansi på førstelaget. Løper ut i et passende tempo på veiene i starten, ganske fort, men ikke full spurt som jeg ville hatt om jeg var i toppform. Løper alene de første postene, og spikrer greit. Tåggen snek seg dessverre forbi med kort gafling på førstepost, så fikk ikke hengt meg opp til Hansi-gruppa. Dårlig utgang ut av 3., skjønner det når jeg begynner å bushe.

Føler meg litt energitom, så fatter tiltak og tar nødgelen på veien til 5. Det var lurt. Liten sleiv inn i 5. 7. post ser jeg rett og slett ikke på første forsøk. Steinen var gjemt bak en busk, så blir 30 sek bom. Greit videre. Jeg syns det går tungt i bakkene, tenker på den begredelig formen jeg egentlig er i for tiden, men så er det ikke så mye bakker, så det går jo fint. Ny dårlig retning til 13., men taper ikke mye på det heller.

Etter å ha løpt det meste av etappen alene, begynner å ta igjen folk mot 14, og føler meg sprekere og sprekere. Veldig nøye inn i 15., der mange har bomma. Beste strekktid til 16 og 17 :) Ok spurt, får gitt kartet over til Vestøl. Inn som nr 17, 5:34 bak en tet som har bommet seg bort. 8. beste etappetid, 2:14 bak nevnte Torgeir.

Fornøyd med denne etappen. Gøy å ta innpå tet. Hamstringen merket jeg selvfølgelig ikke noe til, og var ganske heldig med dagsformen, så da blir det bra. O-teknisk er det for mange dårlige retninger, men holder meg i det minste unna storbommene.

Laget ender på 11. plass, vanvittig gøy! Beste andrelag og mye bedre enn det vi fikk til med førstelaget i fjor.
Vis kommentarer (0)
 
Lukkari-Jukola (19.06.2022) Lukkari-Jukola (19.06.2022)